Kokemuksia

image

"Hei! Olen kovaa vauhtia neljääkymppiä lähestyvä mies. Olen aina harrastanut liikuntaa, suosikkeina erilaiset pallopelit ja punttisali. 35 ikävuoden paikkeilla huomasin suoritustasoni laskevan selvästi. Totta kai tässä iässä suoritustaso laskee joka tapauksessa, mutta nyt lasku oli niin selkeä ja nopea, että en uskonut sen johtuvan pelkästään ikääntymisestä. Tulokset laskivat kaikissa lajeissa, jalat olivat kuin lyijyä pienen juoksupyrähdyksen jälkeen, en saanut nukuttua kunnolla, väsytti jne.

Kävin työterveyslääkärillä, terveyskeskuslääkärillä, urheilulääkärillä ja fysioterapeutilla. Verikokeita otettiin ja sydänkäyräkin katsottiin. Mitään erityisen poikkeavaa ei löytynyt. Urheilulääkäri epäili ylirasitustilaa ja antoi ohjeita hoitoon. Muutaman kuukauden otin todella rennosti ja tein vain kevyitä kävelylenkkejä. Vaikka olo helpottuikin hieman, ei tuosta lepojaksosta ollut oikeastaan mitään hyötyä. Vaivat eivät poistuneet.

Etsin netistä tietoa koko ajan lisää. Luin testosteronin aleneman vaikutuksista. Testosteronitasoja minulta ei ole koskaan mitattu. Nettiä kahlatessani törmäsin Probolan 50 -tuotteeseen. Päätin kokeilla sitä. Tilasin tuotteen saman tien (10 viikon kuuri), vaikka korkeahko hinta, toimituskulut ja tuotteen toimitus ulkomailta hieman arveluttivatkin. Sähköpostiin tuli hyvin pian seurantakoodi, jonka avulla tuotteen matkaa pystyi seuraamaan. Kuljetusfirmana toimi UPS, joka on tunnettu ja luotettava. Toimitusaika venyi vielä hieman luvatusta, koska postissa tuli Suomen UPS:ltä kirje, jossa oli maksuohjeet. Maksoin tuotteen ja sitten se saapuikin parissa päivässä.

Tuotteen lupaukset olivat kovat. Vaikutuksen luvattiin alkavan jo parin päivän käytön jälkeen. Ei alkanut, mutta jo viikon käytön jälkeen huomasin positiivisia vaikutuksia. Muutaman viikon jälkeen olo oli selvästi parempi. Punttisalitreeni alkoi kulkea paremmin kuin koskaan ja lihasmassa lisääntyi koko ajan. Aikaisempi väsymys oli poissa. Tuote todella toimi.

Jatkossa aion tilata Probolan 50 -tuotetta lisää ja voin suositella sitä kaikille muillekin. Aion kokeilla myös Metadrol-tuotetta."

Amerikkalaisen asiakkaan arvio:


Probolan 50Metadrol